TOTO daagt jou uit bij actie: kies tussen Atalanta en Leverkusen

ADVERTORIAL - Lukt het Atalanta om de Duitse kampioen te verslaan of maakt Bayer Leverkusen het wonderseizoen nog mooier? De twee teams staan woensdagavond tegenover elkaar in de Europa League-finale. TOTO pakt uit met een heerlijke welkomstactie!

TOTO daagt jou uit bij actie: kies tussen Atalanta en Leverkusen
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
3 - 0
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

De welkomstactie voor de finale in Dublin is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. TOTO daagt jou uit een keuze te maken. Atalanta of Bayer Leverkusen, wie zie jij winnen? Er komt bij de actie een verhoogde quotering van liefst 50.00 beschikbaar voor een overwinning van het team naar keuze. Belangrijk om te onderstrepen: het gaat om winnen in de reguliere speeltijd.

Meespelen met de welkomstactie kan op deze manier:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Atalanta (1x2) of zet 1 euro in op winst van Bayer Leverkusen (1x2).
4. Wint het team naar keuze in de reguliere speeltijd? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Voor de kersverse Bundesliga-kampioen Bayer Leverkusen lonkt na het winnen van de landstitel de kans om deze week nog eens twee prijzen te pakken. Het vizier van Leverkusen-coach Xabi Alonso is eerst natuurlijk gericht op de Europa League-finale in Dublin. Zaterdag krijgt Leverkusen de kans om de DFB Pokal te winnen ten koste van Kaiserslautern. Atalanta is op papier een tegenstander van een veel hoger niveau. De club uit Bergamo staat vijfde in de Serie A en rekende in de knock-outfase van de Europa League al af met onder meer Liverpool.

Meespelen met de welkomstactie (24+) van TOTO kan hier!

Vroege uitbetaling
Bij het inzetten op de Europa League-finale biedt TOTO buiten deze actie aan al zijn spelers een bijzonder voordeel aan. Het gaat om de vroege uitbetaling. Het principe daarvan is eenvoudig: heb jij op een overwinning van een van de twee clubs bij deze finale ingezet, dan is jouw weddenschap al winnend op het moment dat de club naar keuze een voorsprong van minstens twee doelpunten in handen heeft. Het maakt niet uit hoe lang er dan nog te spelen is en wat er na de vroege uitbetaling nog gebeurt in de wedstrijd.

Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en geniet met extra spanning van de Europa League-finale door mee te spelen. Veel plezier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's