Zo worden de kansen in de nacompetitie ingeschat

ADVERTORIAL - In de komende week wordt er uitgevochten welke twee clubs de finale van de nacompetitie halen. Op het menu staan de duels NAC Breda - FC Emmen (dinsdag) en ADO Den Haag - Excelsior (woensdag). Bekijk de kansenverhoudingen, blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Zo worden de kansen in de nacompetitie ingeschat
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
1 - 1
FC Emmen
FC Emmen

NAC Breda
NAC ging met een flinke kater als nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie de play-offs in, maar die is inmiddels weggespoeld. De club uit Breda wist Roda JC te verslaan en dat was op voorhand toch enigszins onverwacht. Dat deed NAC ook niet zomaar, aangezien het over twee wedstrijden liefst 8-1 werd. In Breda begint nu dan ook voorzichtig optimisme te heersen. Voor een overwinning in het heenduel met Emmen staat een quotering van 1.91 op TOTO.

FC Emmen
Door een flinke eindsprint wist het afgelopen seizoen uit de Eredivisie gedegradeerde Emmen toch de play-offs te bereiken, als nummer zeven van de KKD. Daarin stond het door velen geroemde FC Dordrecht als eerste tegenstander te wachten. In Drenthe wist Emmen de Schapenkoppen knap op 2-2 te houden, maar werd verwacht dat ze in de return in Dordrecht het onderspit zouden delven. Dat gebeurde niet, want een zeer compact Emmen wist Dordrecht van scoren te houden en via Vicente Besuijen zelf te scoren.

Door de goal van Besuijen wacht nu NAC in de halve finale van de play-offs. Dat was een seizoen geleden ook al het geval. Emmen won met 1-2 en 2-0 van NAC, maar trok aan het kortste eind in de finale tegen Almere City. Wint Emmen nu weer bij NAC? TOTO hanteert een quotering van 4.00.

Kansenverhoudingen NAC - Emmen

- NAC wint: 1.91
- Emmen wint: 4.00
- Gelijkspel: 3.80
ADO Den Haag
ADO Den Haag
1 - 2
Excelsior
Excelsior

ADO Den Haag
Halverwege het seizoen leek het erop dat ADO rechtstreeks zou kunnen promoveren naar de Eredivisie, maar na een kleine terugval werd duidelijk dat dit toch via de play-offs moet gebeuren. De club uit Den Haag schakelde met de hakken over de sloot De Graafschap uit en nu wacht een oude bekende. Excelsior is afgedaald vanuit de Eredivisie. Twee jaar eerder speelden ADO en Excelsior de bizarre play-off-finale, die door de Rotterdammers gewonnen werd. Neemt ADO woensdag al voor een deel revanche? Voor een overwinning van ADO staat een quotering van 2.46 op TOTO.

Excelsior
Aangezien Excelsior afgelopen weekend met 4-0 van Feyenoord verloor, is de nacompetitie nu een feit. Voor enkele spelers voelt dat als een flinke tegenvaller, maar voor Marinus Dijkhuizen is het bekend terrein. De trainer gaf toe in zijn achterhoofd al bezig te zijn met de play-offs tegen degradatie en is ervaringsdeskundige. Twee jaar geleden kwam de ploeg van Dijkhuizen als winnaar uit de strijd door Roda, Heracles Almelo en ADO te verslaan. Laatstgenoemde club is nu weer de tegenstander. Denk je dat Excelsior een goed resultaat kan halen bij ADO? Voor een overwinning staat een quotering van 2.80 bij TOTO.

Kansenverhoudingen ADO - Excelsior

- ADO wint: 2.46
- Excelsior wint: 2.80
- Gelijkspel: 3.50

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's