Doelpunt van Manchester United kan 50x je inzet opleveren!

ADVERTORIAL - De druk op Manchester United is weer flink toegenomen, de club snakt naar een goed resultaat woensdagavond tegen Newcastle United. Komt het team van Erik ten Hag op Old Trafford minstens tot scoren? Om die vraag gaat het bij de fraaie welkomstactie van Unibet!

Doelpunt van Manchester United kan 50x je inzet opleveren!
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Newcastle United
Newcastle United

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Manchester United scoort. Om in wedtermen te spreken: voor Meer dan 0.5 goals door Manchester United. De reguliere odd bij die weddenschap is ongeveer 1.14. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de United boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Manchester United scoort en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Wat wordt er op Old Trafford gesnakt naar een opsteker. De 0-1 nederlaag tegen Arsenal van afgelopen weekend was de tweede nederlaag in een week. De ploeg van Ten Hag won slechts één van zijn laatste acht Premier League-wedstrijden en is daardoor afgezakt naar de achtste plaats. Bij de welkomstactie van Unibet gaat het dus niet om winnen, maar slechts om scoren. In die serie van acht competitiewedstrijden kwamen The Red Devils wel zes keer tot scoren.

Tegenstander Newcastle United heeft zo zijn eigen zorgen. Aanvallend is er weinig aan te merken op het elftal van Eddie Howe. The Magpies hebben in dit Premier League-seizoen al 79 keer gescoord. Alleen Manchester City, Arsenal en Liverpool waren vaker trefzeker. Wel zorgwekkend is het aantal tegengoals: 57, één meer dan het kwetsbare Manchester United. De zware blessure van Sven Botman helpt niet bij het oplossen van die problemen. Newcastle hield op 13 april voor het laatst de nul.

De belangen zijn groot vanavond. Manchester United moet winnen om nog een serieuze kans te maken op de zesde plaats, die nu in handen is van Newcastle United. De tegenstander van vanavond heeft drie punten meer en heeft een veel beter doelsaldo. Voor Ten Hag is het dan ook belangrijk dat Chelsea niet wint op bezoek bij Brighton & Hove Albion. Zondag is de laatste speelronde in de Premier League, dan speelt Manchester United uit tegen Brighton.

Zie jij Manchester United vanavond minstens één keer scoren tegen Newcastle United? Dan is deze welkomstactie (24+) een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's