Transferdagboek 16/08: Kovacic, Sneijder en De Gea

Reacties

In het Transferdagboek houdt VI tot aan het sluiten van de transfermarkt op 31 augustus dagelijks de stand van zaken bij omtrent de laatste geruchten.

Transferdagboek 16/08: Kovacic, Sneijder en De Gea

Volgens La Gazzetta dello Sport hebben Real Madrid en Internazionale een akkoord bereikt over een grote transfer. Mateo Kovacic gaat volgens de Italiaanse krant voor dertig miljoen euro de overstap maken naar Madrid.

Juventus jaagt al de hele zomer op de komst van een aanvallende middenvelder, maar pogingen om Oscar (Chelsea), Mario Götze (Bayern München), Julian Draxler (Schalke 04) en Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) in te lijven leverden tot nu toe geen resultaat op. De Turijners overwegen volgens Sport Mediaset nu weer een lijntje uit te gooien richting Wesley Sneijder. De spelmaker van Galatasaray stond afgelopen januari al op het verlanglijstje van de Italiaanse kampioen en is een aanmerkelijk goedkoper alternatief dan bovengenoemd viertal.

Jonny Evans staat op de nominatie te vertrekken bij Manchester United. De centrale verdediger is ver gezakt in de pikorde van manager Louis van Gaal en kan rekenen op de belangstelling van West Bromwich Albion, Everton en Stoke City. Het trio geïnteresseerde clubs vindt het prijskaartje van vijftien miljoen euro dat United om de nek van Evans (27) gehangen heeft vooralsnog echter te hoog.

Er dienen zich nieuwe ontwikkelingen aan in de transfersoap rond United-doelman David de Gea. De Spanjaard staat volgens media uit zijn vaderland op het punt een formeel transferverzoek in te dienen bij de Engelse topclub. De 24-jarige De Gea is de onduidelijkheid over zijn positie zat en wil dolgraag een transfer naar Real Madrid maken. United wees de interesse van De Koninklijke eerder deze zomer van de hand, waarop Van Gaal opzien deed baren door De Gea tot reserve te degraderen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.