Transferdagboek 06/08: De Guzman, Inler, De Gea & Godín

Reacties

In het Transferdagboek houdt VI tot aan het sluiten van de transfermarkt op 31 augustus dagelijks de stand van zaken bij omtrent de laatste geruchten.

Transferdagboek 06/08: De Guzman, Inler, De Gea & Godín

Napoli-trainer Maurizio Sarri is bezig met het uitdunnen van zijn selectie in aanloop naar het nieuwe seizoen en daar lijkt Jonathan De Guzman het slachtoffer van te worden. Corriere dello Sport meldt dat de 27-jarige middenvelder mag vertrekken. Olympique Marseille is geïnteresseerd om hem over te nemen van Napoli.

Ook Gökhan Inler vertrekt uit Napels. Eerder deze week leek Leicester City nog de beste papieren te hebben om de 31-jarige Zwitser aan te trekken, maar het Duitse Reviersport meldt nu stellig dat hij vandaag een contract tekent bij Schalke 04. In Gelsenkirchen ligt een driejarig contract voor Inler klaar.

Fernando Llorente lijkt eveneens een beslissing te hebben genomen over zijn sportieve toekomst. De spits van Juventus kiest volgens ABC voor Sevilla. Ook Arsenal, Tottenham Hotspur, Real Madrid en Internazionale werden deze zomer genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers voor Llorente, die mag vertrekken uit Turijn. Sevilla is inmiddels de onderhandelingen gestart met Juventus, maar de verwachting is dat een deal tot eind augustus uitblijft. De Italiaanse kampioen wil namelijk zoveel mogelijk verdienen aan de dertigjarige Spanjaard.

Als we AS mogen geloven, laat Diego Godín na acht jaar de Spaanse competitie juist achter zich. Manchester City-manager Manuel Pellegrini ziet in de 29-jarige mandekker dé perfecte steunpilaar voor zijn defensie. Godín speelde tussen 2007 en 2009 onder Pellegrini bij Villarreal.

Tot slot het zoveelste hoofdstuk in de transfersoap rond David De Gea. Dit keer gooide zijn vriendin Edurne Garcia olie op het vuur door te zeggen dat haar leven makkelijker gaat worden 'als David straks in Madrid zit'. Manchester United-doelman De Gea staat al lange tijd in de belangstelling van Real Madrid, dat hem wanneer een transfer deze zomer uitblijft volgend jaar transfervrij kan overnemen van United. De Gea heeft namelijk een aflopend contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.