MVV Maastricht - Roda JC Kerkrade

Roda JC heeft zondag de uitwedstrijd tegen MVV in de Eerste Divisie met 0-3 gewonnen. Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Arjen van der Heide scoorde na 11 minuten. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Václav Sejk en bouwde de voorsprong uit na een assist van Van der Heide. Roda JC vond het net nogmaals via Van der Heide, op aangeven van Lucas Beerten, in de 66ste minuut. Voor Roda JC was het de zesde ongeslagen wedstrijd achter elkaar. Het was de zesde wedstrijd achter elkaar voor MVV dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft MVV twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Roda JC drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. In de volgende wedstrijd, op zaterdag 23 maart om 20.00 uur, speelt MVV in eigen huis Den Bosch. Roda JC speelt dan thuis tegen NAC Breda in het Parkstad Limburg Stadion.