MVV Maastricht - Jong PSV

MVV keek bij de rust tegen een 2-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Jong PSV in de Eerste Divisie. In de tweede helft kwam MVV goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-3. Al vroeg in de wedstrijd kwam Jong PSV op voorsprong, toen Mohamed Nassoh scoorde in de 21ste minuut, op aangeven van Jevon Simons. Simons bracht in de 26ste minuut Jong PSV op 2-0, met een assist van Jesper Uneken. Dailon Livramento passeerde vier minuten later de doelman, met een assist van Nabil El Basri, en verkleinde de achterstand tot 2-1 voor MVV. Direct na de rust bracht Mart Remans MVV langszij. De score werd 3-2 toen MVV scoorde na 81 minuten. De gelijkmaker voor Jong PSV werd vlak voor tijd gemaakt door Dantaye Gilbert, op aangeven van Tygo Land. In de laatste vijf wedstrijden heeft MVV drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong PSV één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van MVV dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt MVV op vrijdag 23 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen ADO Den Haag. Jong PSV speelt maandag 26 februari om 20.00 uur thuis tegen Dordrecht.