Jong PSV - FC Emmen

3 - 0
Expected goals1.5 - 0.6

De spelers van Jong PSV hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze FC Emmen met 0-3 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na elf duels achter elkaar zonder winst voor Jong PSV in de Eerste Divisie. Jong PSV begon de wedstrijd goed en nam na 26 minuten de leiding na een doelpunt van Koen Jansen, met een assist van Emir Bars. Tygo Land voerde de score verder op naar 2-0 na meer dan een half uur, op aangeven van Bars. Jong PSV vond het doel nogmaals via Land in de 91ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong PSV één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl FC Emmen één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Volgende tegenstander voor Jong PSV is MVV. De teams spelen tegen elkaar op maandag 19 februari om 20.00 uur in het De Geusselt.