Jong Ajax - MVV Maastricht

Jong Ajax heeft maandag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen MVV in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 3-0. Jong Ajax startte goed en nam in de 18de minuut de leiding na een doelpunt van Julian Rijkhoff, op aangeven van Ahmetcan Kaplan. Rijkhoff voerde de score verder op naar 2-0 toen hij nog een keer scoorde na meer dan een half uur. Jong Ajax vergrootte de voorsprong verder, toen Nassef Chourak scoorde, op aangeven van Kian Fitz-Jim, in de 65ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong Ajax twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl MVV drie overwinningen en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Jong Ajax op vrijdag 16 februari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen TOP Oss. MVV ontvangt maandag 19 februari om 20.00 uur Jong PSV.