ADO Den Haag - MVV Maastricht

MVV is in de eerste helft op een 1-0 achterstand gekomen tegen ADO Den Haag in de Eerste Divisie, maar in de tweede helft kwam MVV goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Henk Veerman scoorde, op aangeven van Daryl van Mieghem. Mart Remans maakte in de 55ste minuut gelijk namens MVV. Dailon Livramento scoorde in de 70ste minuut, na een assist van Ferre Slegers. De gelijkmaker voor ADO Den Haag werd vlak voor tijd gemaakt door Alex Schalk. ADO Den Haag heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl MVV twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van ADO Den Haag dit seizoen. ADO Den Haag speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Jong Ajax op vrijdag 1 maart om 20.00 uur in het Bingoal Stadion. MVV speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Dordrecht in het De Geusselt.