Roda JC Kerkrade - FC Emmen

Roda JC heeft een overwinning behaald in het duel met FC Emmen. Het team won vrijdag met 3-2 in de Eerste Divisie. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Arjen van der Heide scoorde, met een assist van Matisse Didden. Direct na de rust bracht Mike te Wierik FC Emmen langszij. Ben Scholte maakte 2-1 in de 67ste minuut, na een assist van Bradly van Hoeven. Maar FC Emmen was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. FC Emmen leek aan de winnende hand voor het merendeel van de wedstrijd. De gelijkmaker werd gemaakt toen Saydou Bangura het doel vond voor Roda JC, op aangeven van Walid Ould-Chikh. Roda JC doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Teun Bijleveld het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 95ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Roda JC drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl FC Emmen één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Roda JC dit seizoen. Volgende tegenstander voor Roda JC is Willem II. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 23 februari om 20.00 uur in het Koning Willem II Stadion.