MVV Maastricht - FC Dordrecht

Dordrecht is maandag in de uitwedstrijd tegen MVV in de Eerste Divisie sterker uit de hoek gekomen. MVV kon een 3-0 achterstand bij de rust niet meer goedmaken in de tweede helft. Dordrecht won het duel met 3-1. Mathis Suray opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Léo Seydoux. Na 8 minuten bracht Dordrecht de stand op 0-2. Ilias Sebaoui bracht in de 44ste minuut Dordrecht op 3-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dailon Livramento namens MVV na een assist van Bryan Smeets. Maar MVV was niet in staat om meer goals te maken. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1. Voor MVV was het de vierde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft MVV één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Dordrecht vier overwinningen en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt MVV uit tegen Groningen op vrijdag 8 maart om 20.00 uur in het Euroborg. Dordrecht speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Telstar in het M-Scores Stadion.