FC Groningen - MVV Maastricht

MVV heeft de uitwedstrijd tegen Groningen op vrijdag in de Eerste Divisie verloren. De wedstrijd eindigde in 3-0. Al vroeg in de wedstrijd kwam Groningen op voorsprong, toen Romano Postema scoorde na 10 minuten, met een assist van Hidde Jurjus. Jorg Schreuders bracht in de 21ste minuut Groningen op 2-0, op aangeven van Isak Määttä. De thuisploeg vond het doel nogmaals via Postema, op aangeven van Luciano Valente, in de 53ste minuut. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor MVV. In de laatste vijf wedstrijden heeft Groningen vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl MVV twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Op zondag 17 maart om 12.15 uur ontvangt MVV Roda JC in het De Geusselt.