Willem II - Roda JC Kerkrade

Willem II heeft Roda JC ontvangen in het Koning Willem II Stadion op vrijdag en na dertien opeenvolgende ongeslagen wedstrijden in de Eerste Divisie werd Willem II toch verslagen. Het duel eindigde in 2-3. Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Enrique Peña Zauner scoorde in de 9de minuut, met een assist van Wesley Spieringhs. Willem II maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Jeredy Hilterman scoorde, op aangeven van Thijs Oosting, in de 14de minuut. Erik Schouten bracht in de 22ste minuut de thuisploeg op voorsprong, met een assist van Matthias Verreth. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Václav Sejk maakte in de 65ste minuut gelijk namens Roda JC. Met nog vijf minuten op de klok maakte Lennerd Daneels het beslissende doelpunt voor Roda JC. Willem II heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Roda JC drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Roda JC met één doelpunt verschil. Op 1 maart om 20.00 uur speelt Willem II een uitwedstrijd tegen FC Emmen in De Oude Meerdijk. Roda JC treft dan bij Telstar in het 711 Stadion.