Italië

Hellas Verona - AC Milan

Milan heeft zondag in de Serie A een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Hellas Verona te winnen met 3-1. De uitploeg leidde bij rust met 1-0. Net voor de rust scoorde Théo Hernández voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust vergrootte Christian Pulisic de voorsprong van Milan. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Tijjani Noslin namens Hellas Verona. Maar Hellas Verona was niet bij machte vaker te scoren. Samuel Chukwueze diepte de voorsprong van Milan uit in de 79ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Hellas Verona twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Milan drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Tijjani Reijnders speelde de hele wedstrijd voor Milan en kreeg één gele kaart. Speelde het hele duel. In de huidige stand heeft Hellas Verona 26 punten en staat op de vijftiende plaats, terwijl Milan met 62 punten op de tweede positie staat. De volgende speeldag speelt Hellas Verona op maandag 1 april om 15.00 uur bij Cagliari. Milan ontvangt zaterdag 30 maart om 20.45 uur Fiorentina.