Italië

AC Milan - Atalanta

Atalanta's reeks van vijf opeenvolgende overwinningen in de Serie A is geëindigd in de uitwedstrijd tegen Milan. De wedstrijd van zondag in het Stadio Giuseppe Meazza eindigde in 1-1. Rafael Alexandre da Conceição Leão opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Théo Hernández. Teun Koopmeiners bracht in de 42ste minuut Atalanta op gelijke hoogte. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Milan heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Atalanta vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Milan dit seizoen. Teun Koopmeiners speelde de hele wedstrijd voor Atalanta en scoorde één goal en Marten de Roon speelde de hele wedstrijd en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Milan op vrijdag 1 maart om 20.45 uur in een uitwedstrijd tegen Lazio. Atalanta ontvangt woensdag 28 februari om 20.45 uur Inter.