Italië

Monza - AC Milan

Het was lang geleden dat Milan in de Serie A een wedstrijd afsloot met een nederlaag, maar zondag in de uitwedstrijd tegen Monza is er een einde gekomen aan de reeks van negen ongeslagen wedstrijden: 4-2. Milan moest met tien spelers verder na één rode kaart. Monza nam de leiding kort voor de rust toen Matteo Pessina scoorde. Monza vergrootte de voorsprong naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Dany Mota Carvalho scoorde, op aangeven van Andrea Colpani. Een rode kaart in de 52ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Luka Jovic van Milan. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Olivier Giroud namens Milan na een assist van Christian Pulisic. De gelijkmaker werd gemaakt toen Pulisic het doel vond voor Milan, met een assist van Malick Thiaw. Monza 3-2 voorsprong kwam toen Warren Bondo scoorde, op aangeven van Daniel Maldini, in de 90ste minuut. Vijf minuten later passeerde Lorenzo Colombo de doelman en voerde Monza de voorsprong op. In de laatste vijf wedstrijden heeft Monza twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Milan drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Tijjani Reijnders werd bij de rust in het veld gebracht voor Milan. Op zondag 25 februari om 20.45 uur ontvangt Milan Atalanta in het Stadio Giuseppe Meazza.