Italië

Frosinone - AC Milan

De wedstrijd van zaterdag tussen Frosinone en het bezoekende Milan in het Stadio Benito Stirpe is in 2-3 geëindigd. Dit is de achtste ongeslagen wedstrijd achter elkaar voor Milan in de Serie A. Al vroeg in de wedstrijd kwam Milan op voorsprong, toen Olivier Giroud scoorde na 17 minuten, op aangeven van Rafael Alexandre da Conceição Leão. Matías Soulé bracht in de 24ste minuut Frosinone op gelijke hoogte. Luca Mazzitelli maakte 2-1 in de 65ste minuut, na een assist van Soulé. Maar Frosinone was niet in staat om meer goals te maken. Matteo Gabbia maakte gelijk namens Milan in de 72ste minuut na een assist van Giroud. Met nog negen minuten te spelen maakte Luka Jovic het beslissende doelpunt voor Milan. Frosinone heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Milan vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de zevende overwinning van Milan met één doelpunt verschil. Tijjani Reijnders bij Milan in de 62ste minuut gewisseld. Op zondag 11 februari om 20.45 uur ontvangt Milan Napoli in het Stadio Giuseppe Meazza.