Italië

AC Milan - AS Roma

Milan won zondag van Roma in de Serie A-wedstrijd. Milan won het duel met 3-1. De score werd in de 11de minuut geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Yacine Adli, op aangeven van Tijjani Reijnders. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Olivier Giroud en voerde de voorsprong op na een assist van Simon Kjær. Leandro Paredes verkleinde de marge voor Roma in de 69ste minuut. Maar Roma was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Met nog zes minuten te spelen voerde Théo Hernández de score verder op voor Milan, met een assist van Giroud. In de laatste vijf wedstrijden heeft Milan vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Roma één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. . Tijjani Reijnders (Milan) speelde de hele wedstrijd. Milan staat na deze wedstrijd op de derde plek met 42 punten, terwijl Roma op de negende plaats staat met 29 punten. Milan speelt op zaterdag 20 januari om 20.45 uur in het Bluenergy Stadium uit tegen Udinese. Op dezelfde dag speelt Roma om 18.00 uur thuis tegen Verona in het Stadio Olimpico.