Italië

Juventus - AS Roma

Juventus heeft de thuiswedstrijd tegen Roma gewonnen. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Adrien Rabiot zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Dusan Vlahovic, en Juventus op voorsprong bracht. Dit resultaat was voor Juventus de dertiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Juventus vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Roma twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Juventus dit seizoen. De nederlaag was ook voor Roma de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. Dit betekent dat Juventus op de tweede plek staat met 43 punten en dat Roma de nummer 7 is met 28 punten. De volgende wedstrijd van Juventus is op zondag 7 januari om 18.00 uur uit tegen Salernitana in het Stadio Arechi. Roma speelt op dezelfde dag om 20.45 uur thuis tegen Atalanta in het Stadio Olimpico.