AC Milan - Stade Rennes

Official partner
3 - 0
Expected goals2.4 - 0.8

Milan heeft donderdag de thuiswedstrijd tegen Rennes in de UEFA Europa League Knockout Round Play-offs met 3-0 gewonnen. Milan nam de leiding in de 32ste minuut via Ruben Loftus-Cheek, met een assist van Alessandro Florenzi. Direct na de rust scoorde Loftus-Cheek voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Milan. Milan vergrootte de voorsprong verder, toen Rafael Alexandre da Conceição Leão scoorde, op aangeven van Théo Hernández, in de 52ste minuut. Azor Matusiwa bij Rennes in de 76ste minuut gewisseld. Tijjani Reijnders (Milan) speelde het hele duel. Allebei de teams hebben nu de kans om hun tactiek te optimaliseren, omdat ze elkaar in de volgende wedstrijd weer treffen op donderdag 22 februari om 18.45 uur.

AC Milan en Stade Rennes hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.