Frankrijk

Olympique Lyon - Stade Rennes

Rennes heeft vrijdag drie keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Lyon in de Ligue 1. De wedstrijd eindigde in 2-3. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam in de 22ste minuut de leiding na een doelpunt van Martin Terrier, op aangeven van Désiré Doué. Doué bracht in de 36ste minuut Rennes op 2-0, met een assist van Baptiste Santamaría. Vijf minuten later bouwde Rennes de voorsprong uit naar 3-0. Terrier passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Adrien Truffert. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Henrique Silva Milagres namens Lyon. De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 78ste minuut van de wedstrijd toen Alexandre Lacazette scoorde, maar Lyon was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Lyon drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Rennes drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Lyon dit seizoen. Azor Matusiwa werd in de 63e minuut in het veld gebracht voor Rennes. Met 16 punten staat Lyon op de zestiende plaats, terwijl Rennes met 25 punten op de negende plek staat. In de volgende wedstrijd speelt Lyon op zondag 4 februari om 20.45 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Olympique de Marseille. Rennes ontvangt zaterdag 3 februari om 17.00 uur Montpellier.