Frankrijk

Le Havre - Olympique Lyon

Lyon heeft een 3-1 uitnederlaag geleden tegen Le Havre in de Ligue 1. Lyon moest met negen spelers verder na twee rode kaarten. Al vroeg in de wedstrijd kwam Le Havre op voorsprong, toen Gautier Lloris scoorde na 18 minuten, met een assist van Christopher Opéri. In de 30ste minuut moest Lyon verder met een man minder toen Jake O'Brien van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Direct na de rust vergrootte Emmanuel Sabbi de voorsprong van Le Havre. Alexandre Lacazette poetste iets van de achterstand weg voor Lyon in de 54ste minuut. Maar Lyon was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Opéri en voerde de voorsprong op na een assist van Daler Kuzyaev. Een rode kaart in de 90ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Duje Caleta-Car van Lyon. Le Havre heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Lyon drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Op dit moment heeft Le Havre 22 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Lyon met 16 punten op de zestiende positie staat. Op vrijdag 26 januari om 21.00 uur ontvangt Lyon Rennes in het Groupama Stadium.