Frankrijk

Stade Rennes - Montpellier

Rennes is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Montpellier zaterdag ook ondervonden in het Roazhon Park. Het duel eindigde in 2-1, waarmee Rennes zijn vierde winst achter elkaar heeft behaald in de Ligue 1. Martin Terrier opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Direct na de rust vergrootte Arnaud Kalimuendo de voorsprong van Rennes. Téji Savanier milderde de score voor Montpellier in de 73ste minuut. Maar Montpellier was niet in staat om meer goals te maken. Montpellier heeft voor de vierde keer op rij geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Rennes vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Montpellier één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Rennes dit seizoen. De nederlaag was ook voor Montpellier de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. Azor Matusiwa werd in de 82e minuut in het veld gebracht voor Rennes. Rennes staat op de negende positie met 28 punten. Montpellier is de nummer 12 met 19 punten. Beide teams spelen op zondag 11 februari hun volgende wedstrijd in de competitie. Rennes speelt om 13.00 uur in het Stade Océane uit tegen Le Havre. Montpellier neemt het om 17.05 uur thuis op tegen Lyon in het Stade de la Mosson-Mondial 98.