Frankrijk

Stade Brest - Montpellier

De verdediging van Brest staat goed. De wedstrijd in de Ligue 1 tussen Brest en Montpellier is in 2-0 geëindigd. Dat betekent dat Brest erin geslaagd is om de nul te houden in vier opeenvolgende wedstrijden. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Hugo Magnetti zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Mahdi Camara, en Brest op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Brest werd vlak voor tijd gemaakt door Jérémy Le Douaron, op aangeven van Jonas Martin. Met deze zege heeft Brest nu vier overwinningen achter elkaar geboekt en de ploeg is al zeven duels ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Brest vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Montpellier één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. . Marco Bizot (Brest) speelde de hele wedstrijd. Brest staat op de derde positie met 34 punten. Montpellier is de nummer 12 met 18 punten. Op zondag 28 januari speelt Brest om 20.45 uur uit tegen PSG op Parc des Princes en neemt Montpellier het thuis op tegen Lille om 13.00 uur in het Stade de la Mosson-Mondial 98.