Italië

AC Milan - Empoli

Milan heeft de thuiswedstrijd tegen Empoli in de Serie A zondag met 1-0 gewonnen. Net voor de rust scoorde Christian Pulisic, met een assist van Noah Okafor, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 1-0. In de laatste vijf wedstrijden heeft Milan drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Empoli twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van Milan dit seizoen. De nederlaag was ook voor Empoli de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Tijjani Reijnders bij Milan in de 62ste minuut gewisseld. In de huidige stand heeft Milan 59 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Empoli met 25 punten op de zestiende positie staat. De volgende speeldag speelt Milan op zondag 17 maart om 15.00 uur in een uitwedstrijd tegen Hellas Verona. Empoli ontvangt vrijdag 15 maart om 20.45 uur Bologna.