Italië

Lazio - AC Milan

Milan heeft de uitwedstrijd tegen Lazio in de Serie A met 1-0 gewonnen. Lazio eindigde de wedstrijd met 9 spelers. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog twee minuten te spelen, scoorde Noah Okafor voor Milan. In de 94ste minuut moest Lazio verder met een man minder toen Adam Marusic van het veld werd gestuurd met een rode kaart. In de 96ste minuut werd Mattéo Guendouzi van Lazio van het veld gestuurd met een rode kaart. In de laatste vijf wedstrijden heeft Lazio twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Milan drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Lazio dit seizoen. Dit was ook de negende overwinning van Milan met één doelpunt verschil. Tijjani Reijnders werd in de 64e minuut in het veld gebracht voor Milan. Met 40 punten staat Lazio op de negende plaats, terwijl Milan met 56 punten op de derde plek staat. De volgende speeldag speelt Lazio thuis tegen Udinese. Deze ontmoeting vindt plaats op maandag 11 maart om 20.45 uur. Milan speelt zondag 10 maart om 15.00 uur thuis tegen Empoli.