Italië

Lecce - Hellas Verona

Hellas Verona heeft de uitwedstrijd tegen Lecce gewonnen. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0. Eén speler van Hellas Verona kreeg een rode kaart. Hellas Verona kwam op voorsprong toen Michael Folorunsho scoorde na 17 minuten, op aangeven van Tomás Suslov. In de 97ste minuut werd Thomas Henry van Hellas Verona van het veld gestuurd met een rode kaart. Lecce heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Hellas Verona twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde overwinning van Hellas Verona met één doelpunt verschil. Lecce staat nu op de zestiende plaats met 25 punten, terwijl Hellas Verona de nummer 13 is met 26 punten. Volgende tegenstander voor Hellas Verona is Milan. De teams spelen tegen elkaar op zondag 17 maart om 15.00 uur in het Stadio Marcantonio Bentegodi.