Italië

Hellas Verona - Juventus

Hellas Verona en Juventus hebben de buit gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Serie A. De eindstand was 2-2. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg na een doelpunt van Michael Folorunsho na 11 minuten. Dusan Vlahovic maakte gelijk na bijna een half uur. Direct na de rust bracht Tijjani Noslin Hellas Verona opnieuw op voorsprong. Adrien Rabiot maakte in de 55ste minuut gelijk namens Juventus. Voor Hellas Verona was het de vijfde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Hellas Verona drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Juventus één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Hellas Verona dit seizoen. Hellas Verona speelt de volgende wedstrijd uit tegen Bologna. De teams staan op vrijdag 23 februari om 20.45 uur tegenover elkaar. Juventus neemt het zondag 25 februari om 12.30 uur thuis op tegen Frosinone.