Italië

Lecce - Juventus

Lecce en Juventus hebben het zondag in het Stadio Ettore Giardiniero - Via del Mare tegen elkaar opgenomen. Juventus begon aan de wedstrijd na vier opeenvolgende overwinningen in de Serie A. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 0-3. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Dusan Vlahovic scoorde, met een assist van Andrea Cambiaso, en zo Juventus op voorsprong bracht. Vlahovic scoorde nog een keer in de 68ste minuut, na een assist van Weston McKennie. Juventus vergrootte de voorsprong verder, toen Gleison Bremer Silva Nascimento scoorde, op aangeven van Samuel Iling-Junior, in de 85ste minuut. Juventus speelt de eerstvolgende wedstrijd op zaterdag 27 januari om 18.00 uur thuis tegen Empoli in het Allianz Stadium.