Italië

Juventus - Sassuolo

De wedstrijd tussen Juventus en Sassuolo in het Allianz Stadium is dinsdag in 3-0 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Juventus nu vier overwinningen op rij heeft behaald in de Serie A. Al vroeg in de wedstrijd kwam Juventus op voorsprong, toen Dusan Vlahovic scoorde na 15 minuten, met een assist van Fabio Miretti. Vlahovic bracht in de 37ste minuut Juventus op 2-0. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Federico Chiesa scoorde, op aangeven van Manuel Locatelli, in de 89ste minuut. Juventus heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Sassuolo één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Juventus staat na deze wedstrijd met 49 punten op de tweede plaats, terwijl Sassuolo de nummer 14 is met 19 punten. In de volgende wedstrijd speelt Juventus uit tegen Lecce. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 21 januari om 20.45 uur. Sassuolo speelt zondag 28 januari om 15.00 uur uit tegen Monza.