Italië

Juventus - Udinese

Udinese heeft de uitwedstrijd tegen Juventus in de Serie A maandag met 1-0 gewonnen. Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Lautaro Giannetti scoorde na 25 minuten. Het was de eerste winst voor Udinese na een reeks van vijf wedstrijden zonder overwinningen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Juventus twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Udinese één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Juventus dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Udinese met één doelpunt verschil. Kingsley Ehizibue bij Udinese in de 65ste minuut gewisseld. Juventus staat nu op de tweede plaats met 53 punten, terwijl Udinese op de vijftiende positie staat met 22 punten. In de volgende wedstrijd speelt Juventus op zaterdag 17 februari om 18.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Hellas Verona. Udinese ontvangt zondag 18 februari om 15.00 uur Cagliari.