Italië

Internazionale - Juventus

Juventus was de zwakkere ploeg in de topwedstrijd tegen Inter op zondag. Inter trok aan het langste eind in de thuiswedstrijd met de 1-0 in de Serie A. Na 37 minuten bracht Inter de stand op 1-0. Inter heeft nu vier wedstrijden achter elkaar ongeslagen afgesloten en heeft daarnaast ook nog vier overwinningen op rij geboekt. In de laatste vijf wedstrijden heeft Inter vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Juventus drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Inter dit seizoen. Denzel Dumfries werd in de 73e minuut in het veld gebracht voor Inter, Davy Klaassen werd in de 89e minuut in het veld gebracht en Stefan de Vrij werd in de 89e minuut in het veld gebracht. De volgende speeldag speelt Inter op zaterdag 10 februari om 18.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Roma. Juventus speelt maandag 12 februari om 20.45 uur thuis tegen Udinese.