Italië

Juventus - Empoli

De wedstrijd tussen Juventus en het bezoekende Empoli is in 1-1 geëindigd. Hiermee komt voor Juventus een einde aan een reeks van vijf overwinningen achter elkaar in de Serie A. Juventus eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Nadat Arkadiusz Milik al in de 18de minuut rood kreeg, speelde Juventus het grootste deel van de wedstrijd met een man minder. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Dusan Vlahovic zich gelden toen hij scoorde en Juventus op voorsprong bracht. Tommaso Baldanzi maakte in de 70ste minuut gelijk namens Empoli. In de laatste vijf wedstrijden heeft Juventus vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Empoli één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Juventus dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Juventus op zondag 4 februari om 20.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Inter. Empoli speelt zaterdag 3 februari om 15.00 uur thuis tegen Genoa.