Voormalig Sparta-sluitpost maait Milik omver en richt zich tot MMA-vechter

Reacties

Maduka Okoye zorgde maandag met Udinese voor een enorme stunt door Juventus op een nederlaag te trakteren. Door toedoen van de voormalige sluitpost van Sparta verliet Arek Milik (ex-Ajax) het veld met extra hoofdpijn.

Voormalig Sparta-sluitpost maait Milik omver en richt zich tot MMA-vechter
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Okoye heerste in zijn eigen strafschopgebied en schroomde niet om hardhandig in te grijpen. Dat ondervond ook Milik, die de vuisten van de 24-jarige doelman op zijn hoofd kreeg. Okoye slaagde in zijn missie om te zorgen dat de spits van Juventus niet als eerste bij de bal zou zijn en deed dat volgens de scheidsrechter op reglementaire wijze.

Okoye, een groot liefhebber van MMA, meldde zich na de wedstrijd op Instagram. 'Dit is wat er gebeurt als ik voor een wedstrijd naar je gevecht kijk', richtte de keeper zich tot Islam 'The Ripper' Dulatov, die net als Okoye over een Duits paspoort beschikt. 'Kom niet in mijn buurt als je geen pijn wilt hebben', voegde de doelman van Udinese nog toe. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.