Slavia Praag - AC Milan

Official partner
1 - 3
Expected goals0.4 - 2.1

Slavia Praha is met 1-3 verslagen in haar thuiswedstrijd tegen Milan in de UEFA Europa League 8th Finals-wedstrijd donderdag. Slavia Praha moest met tien spelers verder na een rode kaart. Nadat Tomás Holes al in de 20ste minuut rood kreeg, speelde Slavia Praha het grootste deel van de wedstrijd met een man minder. Milan nam de leiding in de 33ste minuut via Christian Pulisic, op aangeven van Rafael Alexandre da Conceição Leão. Ruben Loftus-Cheek bracht in de 36ste minuut Milan op 2-0, met een assist van Théo Hernández. De uitploeg voerde de voorsprong op naar 3-0 net voor het fluitsignaal toen Da Conceição Leão scoorde, op aangeven van Pulisic. Met nog zes minuten op de klok verkleinde Matej Jurásek de achterstand voor Slavia Praha, met een assist van Christos Zafeiris. Maar Slavia Praha was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Tijjani Reijnders werd in de 76e minuut in het veld gebracht voor Milan.