Frankrijk

FC Nantes - Strasbourg

Na acht wedstrijden in de Ligue 1 zonder overwinning heeft Strasbourg eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Nantes leverde een 1-3 overwinning op. Kevin Gameiro opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Marvin Senaya. Eray Cömert bracht in de 35ste minuut Nantes op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Emanuel Emegha Strasbourg op voorsprong na een assist van Dilane Bakwa. In de 78ste minuut deed Emegha de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Bakwa, en vergrootte de voorsprong voor Strasbourg. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nantes één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Strasbourg één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Emanuel Emegha scoorde twee goalswerd uit de wedstrijd gewisseld in de 93ste minuut voor Strasbourg. Nantes staat op de zestiende positie met 25 punten. Strasbourg staat op de twaalfde plek met 29 punten. Op zondag 31 maart speelt Nantes om 15.00 uur uit tegen Nice in de Allianz Riviera en neemt Strasbourg het thuis op tegen Rennes om 17.05 uur in het Stade de la Meinau.