Frankrijk

Olympique Marseille - FC Nantes

Olympique de Marseille heeft een overtuigende zege geboekt in de thuiswedstrijd tegen Nantes in de Ligue 1. De wedstrijd eindigde in 2-0 na twee doelpunten van Pierre-Emerick Aubameyang. Olympique de Marseille startte goed en nam na 17 minuten de leiding na een doelpunt van Aubameyang. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. In de 79ste minuut deed Aubameyang de tegenstander nogmaals pijn en vergrootte de voorsprong voor Olympique de Marseille. In de laatste vijf wedstrijden heeft Olympique de Marseille drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Nantes twee overwinningen en drie nederlagen heeft. In de huidige stand heeft Olympique de Marseille 39 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Nantes met 25 punten op de zestiende positie staat. De volgende speeldag speelt Olympique de Marseille op zondag 17 maart om 17.05 uur, in een uitwedstrijd, tegen Rennes. Nantes ontvangt zaterdag 16 maart om 17.00 uur Strasbourg.