Europa

Olympique Marseille - Shakhtar Donetsk

Olympique de Marseille heeft Shakhtar Donetsk met 3-1 verslagen in de UEFA Europa League Knockout Round Play-offs op donderdag. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam in de 12de minuut de leiding na een doelpunt van Heorhii Sudakov. Pierre-Emerick Aubameyang bracht in de 23ste minuut Olympique de Marseille op gelijke hoogte, op aangeven van Amine Harit. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Ismaïla Sarr bracht Olympique de Marseille op voorsprong in de 74ste minuut na een assist van Aubameyang. Met nog negen minuten op de klok voerde Geoffrey Kondogbia de score verder op voor Olympique de Marseille. Olympique de Marseille draaide daarmee de rollen om. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1.