Frankrijk

Olympique Marseille - AS Monaco

Olympique de Marseille keek bij de rust tegen een 2-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Monaco in de Ligue 1. In de tweede helft kwam L'OM goed terug. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2. Eén speler van Monaco kreeg een rode kaart. De score werd na 7 minuten geopend door het bezoekende team via Wissam Ben Yedder, op aangeven van Aleksandr Golovin. In de 11de minuut werd Guillermo Maripán van Monaco van het veld gestuurd met een rode kaart. Pierre-Emerick Aubameyang bracht in de 38ste minuut Olympique de Marseille op gelijke hoogte. De uitploeg nam de leiding net voor het rustsignaal toen Maghnes Akliouche scoorde, op aangeven van Ben Yedder. Direct na de rust bracht Leonardo Balerdi Olympique de Marseille langszij. Dit resultaat was voor Olympique de Marseille de achtste ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Olympique de Marseille twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Monaco twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Olympique de Marseille dit seizoen. Olympique de Marseille staat na deze wedstrijd met 29 punten op de zesde positie, terwijl Monaco de nummer 4 is met 34 punten. Olympique de Marseille neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Lyon, op zondag 4 februari om 20.45 uur in het Groupama Stadium. Op dezelfde dag speelt Monaco om 13.00 uur thuis tegen Le Havre in het Stade Louis-II.