Frankrijk

AS Monaco - Stade Reims

In de Ligue 1 heeft zaterdag Reims het uitduel tegen Monaco gewonnen. In de eerste helft kwam de uitploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Reims in de tweede helft uitliep naar 3-1. Reims nam de leiding in de 35ste minuut via Teddy Teuma, op aangeven van Mohamed Daramy. Direct na de rust bracht Wissam Ben Yedder Monaco langszij. Reda Khadra bracht Reims in de 55ste minuut op voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor Reims werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Azor Matusiwa, met een assist van Josh Wilson-Esbrand. In de laatste vijf wedstrijden heeft Monaco drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Reims drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Azor Matusiwa speelde de hele wedstrijd voor Reims en scoorde één goal en Myron Boadu werd in de 72e minuut in het veld gebracht voor Monaco. Speelde de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Monaco op zaterdag 27 januari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Olympique de Marseille. Reims ontvangt zondag 28 januari om 15.00 uur Nantes.