Frankrijk

Olympique Marseille - FC Metz

Olympique de Marseille en Metz hebben de buit gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Ligue 1. De eindstand was 1-1. Olympique de Marseille moest met tien spelers verder na een rode kaart. Een rode kaart in de 31ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Samuel Gigot van Olympique de Marseille. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Faris Moumbagna scoorde, op aangeven van Quentin Merlin, en zo Olympique de Marseille op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Matthieu Udol gelijk namens Metz na een assist van Lamine Camara. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Olympique de Marseille. In de laatste vijf wedstrijden heeft Olympique de Marseille vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Metz één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het negende gelijkspel van Olympique de Marseille dit seizoen. Olympique de Marseille staat nu op de zevende positie met 30 punten, terwijl Metz de nummer 16 is met 17 punten. Volgende tegenstander voor Olympique de Marseille is Brest. De teams spelen tegen elkaar op zondag 18 februari om 20.45 uur in het Stade Francis-Le Blé.