Frankrijk

Stade Brest - Olympique Marseille

Brest heeft de thuiswedstrijd tegen Olympique de Marseille gewonnen. Het duel in de Ligue 1 eindigde in 1-0. Brest eindigde de wedstrijd met 10 spelers. In de 60ste minuut moest Brest verder met een man minder toen Steve Mounié van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog twee minuten te spelen, scoorde Pierre Lees-Melou voor Brest. Het resultaat betekent dat Brest al elfde wedstrijden op rij niet heeft verloren. Het was de zesde wedstrijd achter elkaar voor Olympique de Marseille dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Brest twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Olympique de Marseille drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Brest dit seizoen. De nederlaag was ook voor Olympique de Marseille de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Met 40 punten staat Brest op de tweede plaats, terwijl Olympique de Marseille met 30 punten op de negende plek staat. In de volgende wedstrijd speelt Brest op zaterdag 24 februari om 21.00 uur bij Strasbourg. Olympique de Marseille ontvangt zondag 25 februari om 20.45 uur Montpellier.