Frankrijk

Paris Saint-Germain - Stade Brest

Brest is in de eerste helft op een 2-0 achterstand gekomen tegen PSG in de Ligue 1, maar in de tweede helft kwam Brest goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 2-2. In de 38ste minuut nam PSG de leiding via Marco Asensio, met een assist van Bradley Barcola. PSG bouwde de marge verder uit naar 2-0 net voor het rustsignaal toen Randal Kolo Muani scoorde. Mahdi Camara verkleinde de marge voor Brest in de 55ste minuut. Mathias Pereira Lage maakte gelijk namens Brest na een assist van Martín Satriano, in de 80ste minuut. Het resultaat betekent dat PSG al veertiende wedstrijden achter elkaar ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft PSG drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Brest vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van PSG dit seizoen. . Marco Bizot (Brest) speelde de hele wedstrijd. PSG staat na deze wedstrijd met 44 punten eerste, terwijl Brest de nummer 3 is met 35 punten. In de volgende wedstrijd gaat PSG op vrijdag 2 februari om 21.00 uur op bezoek bij Strasbourg. Brest speelt zondag 4 februari om 17.05 uur thuis tegen Nice.