Frankrijk

Toulouse - FC Nantes

Na zes wedstrijden in de Ligue 1 zonder zege heeft Nantes eindelijk weer punten gepakt. Het duel met Toulouse leverde een 1-2 zege op. Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Direct na de rust vergrootte Tino Kadewere de voorsprong van Nantes. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Toulouse werd vlak voor tijd gemaakt door Thijs Dallinga, op aangeven van Ibrahim Cissoko. In de laatste vijf wedstrijden heeft Toulouse twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Nantes één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Toulouse dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Nantes met één doelpunt verschil. Stijn Spierings werd in de 60e minuut in het veld gebracht voor Toulouse. Toulouse staat na deze wedstrijd op de dertiende plek met 20 punten, terwijl Nantes de nummer 12 is met 22 punten. De volgende speeldag speelt Toulouse op zondag 18 februari om 15.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Monaco. Nantes ontvangt zaterdag 17 februari om 21.00 uur PSG.