Frankrijk

Toulouse - RC Lens

In de Ligue 1-wedstrijd zondag tussen Lens en Toulouse, is Lens al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 2-0 winst. De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen David Pereira da Costa scoorde, met een assist van Neil El Aynaoui. Andy Diouf voerde in de 55ste minuut de voorsprong op voor Lens. In de laatste vijf wedstrijden heeft Toulouse één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Lens twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Op dit moment heeft Toulouse 17 punten en staat op de veertiende plaats, terwijl Lens met 29 punten op de achtste positie staat. De volgende speeldag speelt Toulouse op zondag 4 februari om 15.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Reims. Lens ontvangt zaterdag 3 februari om 21.00 uur Nantes.