Frankrijk

FC Nantes - RC Lens

Lens heeft de uitwedstrijd tegen Nantes in de Ligue 1 zaterdag met 1-0 gewonnen. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet David Pereira da Costa zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Facundo Medina, en Lens op voorsprong bracht. Het was de zesde wedstrijd achter elkaar voor Nantes dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nantes één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Lens drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Nantes dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Lens met één doelpunt verschil. Nantes staat nu op de dertiende plaats met 19 punten, terwijl Lens op de zesde plaats staat met 32 punten. In de volgende wedstrijd speelt Nantes op zondag 11 februari om 15.00 uur bij Toulouse. Lens ontvangt zaterdag 10 februari om 17.00 uur Strasbourg.