Frankrijk

Stade Reims - Toulouse

Toulouse heeft de uitwedstrijd tegen Reims gewonnen. Toulouse kwam in de eerste helft op een voorsprong van 3-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 3-2. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Christian Mawissa na 11 minuten. Shavy Babicka vergrootte de marge naar 2-0 na meer dan een half uur. Toulouse voerde de score verder op naar 3-0 net voor het rustsignaal toen Thijs Dallinga scoorde. Direct na de rust verkleinde Teddy Teuma de achterstand voor Reims. De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 91ste minuut van de wedstrijd toen Sergio Akieme scoorde, op aangeven van Reda Khadra, maar Reims was niet bij machte vaker te scoren. Reims heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Toulouse twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Reims dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Toulouse met één doelpunt verschil. Reims heeft 30 punten en staat op de zevende plek, terwijl Toulouse met 20 punten de twaalfde plaats inneemt. Lorient is de volgende tegenstander voor Reims in de uitwedstrijd. Toulouse speelt een thuiswedstrijd tegen Nantes in het Stadium de Toulouse. Beide wedstrijden worden op zondag 11 februari om 15.00 uur gespeeld.