Frankrijk

Olympique Marseille - Montpellier

Na zes wedstrijden in de Ligue 1 zonder winst heeft Olympique de Marseille eindelijk weer punten gepakt. Het duel met Montpellier leverde een 1-4 overwinning op. Mousa Mohammad Mousa Sulaiman Al Tamari opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team. Iliman Ndiaye maakte gelijk na meer dan een half uur, op aangeven van Ismaïla Sarr. Pierre-Emerick Aubameyang bracht in de 43ste minuut Olympique de Marseille op voorsprong, met een assist van Chancel Mbemba. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Aubameyang en voerde de voorsprong op. Olympique de Marseille scoorde na 82 minuten en zette zo de score op 4-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Olympique de Marseille één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Montpellier één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Olympique de Marseille staat op de negende positie met 33 punten. Montpellier staat op de vijftiende plek met 22 punten. In de volgende wedstrijd speelt Olympique de Marseille op zaterdag 2 maart om 21.00 uur bij Clermont. Montpellier ontvangt zondag 3 maart om 15.00 uur Strasbourg.