Frankrijk

Montpellier - Olympique Lyon

Montpellier heeft de thuiswedstrijd tegen Lyon tot de rust gecontroleerd en kwam op een 1-0 voorsprong. Lyon draaide het duel in de Ligue 1 echter om en won met 2-1. Montpellier kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Arnaud Nordin scoorde in de 23ste minuut, met een assist van Issiaga Sylla. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Alexandre Lacazette maakte gelijk namens Lyon in de 74ste minuut na een assist van Nicolás Tagliafico. Met nog acht minuten te spelen maakte Maxence Caqueret het beslissende doelpunt voor Lyon. Caqueret voltooide zo de comeback van Lyon. Het is de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Montpellier. In de laatste vijf wedstrijden heeft Montpellier twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Lyon drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Montpellier dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Lyon met één doelpunt verschil. Op dit moment heeft Montpellier 19 punten en staat op de vijftiende plaats, terwijl Lyon met 22 punten op de dertiende positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Montpellier op zondag 18 februari om 15.00 uur in een thuiswedstrijd tegen Metz. Lyon ontvangt vrijdag 16 februari om 21.00 uur Nice.